Тийм билдинг

ТИЙМБИЛДИНГ

Организиране на тиймбилдинг събития с интерактивни и психологически игри, приключения, пресъздаване на ситуации и различни мероприятия на открито и закрито - ние не само можем да ви предложим качествен екип от професионалисти в областта, но като туроператор, ще ви предложим и много възможности за настаняване и транспорт в цялата страна и чужбина. Ние имаме опит с фирмения тийм билдинг както с български, така и с чуждестранни компании.

Тийм билдингът или изграждането на екипа с цел сплотяването на колектива е обикновено ежегодна фирмена среща, която цели по-добра вътрешно фирмена комуникация и изграждане на доверие чрез общуване в неформална среда и решаване на проблеми, извън стриктно свързаните с работния процес.

Психологическите игри и предизвикателствата с които екипът от професионалисти създава по време на тийм билдинга непринудена приятелска обстановка са възрастово и психологически съобразени. Тийм билдинг, провеждан от нас, може напълно да премахне от Вашите отговорности дейности като транспорт, храна, застраховки, кафе паузи и други. Тийм билдингът може да се проведе в район със значими туристически и културни забележителности.

Нашата агенция е Вашият надежден партньор.